Word sponsor

Museum ’t Dordrecht van toen zal vóór oktober 2019 subsidie aanvragen bij de gemeente Dordrecht. Deze subsidie zal maximaal €20.000,- bedragen. Met deze subsidie kunnen wij deelnemen aan het themajaar ‘Dordrecht 800 jaar stad’, dat in heel 2020 plaatsvindt. Het geld zullen wij gebruiken om een pop-up museum te realiseren.

Daarnaast zijn wij op zoek naar sponsors die ons willen ondersteunen bij de materialen, de locatie, de catalogus én podcast. Als tegenprestatie wordt het logo van jouw bedrijf genoemd in al onze uitingen (website, flyers, posters, catalogus en podcast).

Heb je interesse om ’t Dordrecht van toen te ondersteunen? Neem dan zeker contact op.

1. De materialen
Niet alleen de inhoud van de expositie maar ook de manier waarop de objecten worden gepresenteerd, vormt een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving. Er moeten onder andere wanden, vitrines, banken en verlichting komen, die ook nog eens een eigentijds uiterlijk hebben. Denk je hierin iets voor ons te kunnen betekenen?

2. De locatie
Wij zoeken een locatie in de binnenstad van Dordrecht, bij voorkeur op de begane grond en/of gelijkvloers. We vinden het namelijk belangrijk dat ook minder valide bezoekers ons pop-up museum gemakkelijk kunnen bezoeken. Heb je een interessant pand ter beschikking?

3. De catalogus
Naast de expositie willen wij ook graag een catalogus uitbrengen. De kosten zijn echter te hoog om deze in de subsidieaanvraag mee te kunnen nemen. Een fotoboek met aanvullende levensverhalen zou voor ons de kers op de taart zijn. Wil je ons ondersteunen in de drukkosten?

4. De podcast
In de aanloop van de expositie willen wij gaan podcasten. Om dit te kunnen doen, zoeken wij sponsors die ons financieel willen ondersteunen zodat alle nodige apparatuur kan worden aangeschaft. Om het pop-up museum op voorhand meer gestalte te geven, willen we drie verschillende programma’s maken. Lees hier meer over deze programma’s.